пишите нам 
Ладошки: КПК, Коммуникаторы, Смартфоны, Windows Mobile, Symbian, Palm OS PDA и гаджеты
Ладошки: КПК, Коммуникаторы, Смартфоны, Windows Mobile, Symbian, Palm OS PDA и гаджеты
Ладошки: КПК, Коммуникаторы, Смартфоны, Windows Mobile, Symbian, Palm OS PDA и гаджеты
Ладошки к Солнцу! Ладошки: КПК, Коммуникаторы, Смартфоны, Windows Mobile, Symbian, Palm OS PDA и гаджеты
 

Приветствуем на Ладошках!

Ладошки, у меня РАНЧИК РОДИЛСЯ! :-) ... Уважаемые давние поклонники и посетители Ладошек! Я запускаю коммьюнити-сайт, новый проект, а вы все, будучи https://www.facebook.com/run4iq Бег для интеллектуалов. Бег для интеллекта. Бег "за" интеллектом. Он сам не придёт ;-) Ранчик родился! Андрей AKA Andrew Nugged Ладошки служат как архив программ для Palm OS и Poclet PC / Windows Mobile и разрешённых книг с 15 окрября 2000 года.
 
Электронная библиотека для КПК: информация о книге
лучшие книгипопулярные книги • новые книги за сегодня, за 3 дня, за 7 дней
книги по жанрукниги по автораминформация о библиотеке
простые анонсы новых книг на email ежедневно или раз в неделю


Фарисеї, Або Неоголошена війна Україні



автор книги:

Дмитро Чобіт
об авторе подробно



жанр книги:

Политика
Современная проза


добавлена:
30.11.2009





- «     оценка: н/д     » +
1   2   3   4   5
«хуже     ваша оценка     лучше»
скачать для Palm OS

PDB
размер: 165 Кб

скачать для Pocket PC

TXT
размер: 88 Кб

о книге:


Написана в гостро-викривальному стилі книга розповідає про причини розколу помаранчевої команди та боротьбу за владу в сучасній Україні, висвітлює маловідомі, а то й цілком приховані сторони діяльності деяких політиків, зокрема, лідера виборчого блоку свого імені Юлії Тимошенко та її оточення.

Безумовно, що нове політичне дослідження зацікавить всіх, кому не байдужа доля України й українців.

отрывок из произведения:


...Юлія Володимирівна Тимошенко аж ніяк не є щирою і відкритою особою – вона завжди щось приховує, замовчує, перекручує. Прикладів – хоч греблю гати.

Взяти хоча б її походження та національність батьків. Чому це приховувати, писати по різному у пресі та книгах? Чому не сказати так як є – прямо і чітко?

Або таке. У прямому ефірі ТРК «Київ» 14 січня 2006 року на запитання ведучого Василя Зими: «Коли Ви вперше вступили в політичну партію?» Юлія Володимирівна відповіла: «В партію «Батьківщина» вже в дорослому віці.» Але ця відповідь є неправдивою, бо Ю.Тимошенко ще раніше була одним з найактивніших членів «Громади»: вона займала посаду першого заступника голови партії Павла Лазаренка і навіть очолювала тіньовий уряд цієї політичної сили.

Таких речей Юлія Володимирівна не могла забути. То навіщо ж говорити неправду? На мою думку, Ю.Тимошенко спробувала замовчати цей факт, щоб через нього бува не вийшли на більш резонансне: коли у Павла Івановича Лазаренка розпочалися неприємності і він вимушений був залишити Україну, Юлія Володимирівна Тимошенко разом із Олександром Валентиновичем Турчиновим та деякими іншими громадівцями кинули шефа та створили у 1999 році нову партію – «Батьківщина», яка на відміну від опозиційної до режиму Кучми «Громади» задекларувала йому повну підтримку.

Але ведучий був наполегливим і перепитав: «А в Комуністичній партії Ви не були?».

А ось відповідь Ю.Тимошенко: «Так, комсомолкою була».

Знову неясно – якщо взяти до уваги ствердне «так», то виходить, що Ю. Тимошенко була членом КПРС. Але коли повірити словам: «Комсомолкою була», то виходить, що ніби й ні. Але виникає запитання: цілком доросла людина (на час розвалу СРСР Ю.В.Тимошенко виповнився 31 рік), не знає різниці між членством у КПРС і ВЛКСМ? Зрештою, членство в КПРС аж ніяк не може служити надто великим гріхом.

У цій же програмі на запитання: «Ваше перше офіційне місце роботи?» Юлія Володимирівна відповіла: «Це було військове підприємство в Дніпропетровську, яке відносилося до Міністерства оборони». Може й так, але довідники подають першим місцем роботи Юлії Володимирівни Дніпропетровський машинобудівний завод ім.В.Леніна, на якому вона працювала інженером-економістом з 1984 до 1988 року і звідти перейшла у 1989 році у бізнес.

Вкрай нещирими є і такі слова Ю.Тимошенко, сказані 14 січня 2006 року у прямому ефірі ТРК «Київ»: «Коли приходить великий капітал в політику, він абсолютно не може зупинитися заробляти. І тоді нема бюджету, тоді нема заробітних плат, тоді нема нічого, що дає людям нормально жити. Не може великий капітал одночасно бути владою в Україні».

Виявляється, що Юлія Володимирівна чудово знає наслідки діяльності великого капіталу у політиці. Я цілком погоджуюся із цими словами, але хочу запитати: «Якщо лідер БЮТ так добре розуміє цю проблему, то чому в очолюваному нею списку так багато бізнесменів? У першій сотні їх аж 38! І це незаперечний і не спростований факт. Звідси напрошується висновок: Ю.Тимошенко людям говорить одне, а насправді чинить навпаки. Невже сподівається на те, що ніхто не співставить елементарне, не порівняє слово і діло? Аби так говорити і діяти, потрібно бути... Як ви, шановні читачі, думаєте?

Між іншим, після вищенаведеної повчальної фрази Ю.Тимошенко щодо великого капіталу в політиці, ведучий Василь Зима не витримав і запитав: «Але ж ви теж мали великий капітал, коли прийшли до влади?» На це пряме запитання Юлія Володимирівна не зуміла знайти простої і чіткої відповіді. Ось що вона сказала за відеозаписом: «Але я потім заради того, щоб мати можливість робити таку політику, як я роблю, я дала можливість Кучмі та його зграї, заради, щоб залишити свої політичні позиції, знищити все, що було у моєму житті. Тому я для себе вибір зробила. Тому сьогодні, як би ми не намагалися приборкати, а закинути мені нема чого. І, до речі, я вам скажу, що багато людей, після того, як рік прожила нова влада, питають, а скажіть, будь ласка, а чим ви відрізняєтесь від Януковича всі...»

Отзывы о книге

Ваше мнение будет первым.



 

Чтобы писать комментарии вам нужно
авторизоваться (войти) или зарегистрироваться
 

Скоро конкурс с призами! Подпишитесь: и узнайте, а также получайте ежедневный или еженедельный дайджест новостей, анонсов программ под ваш КПК, акций сайта на ваш почтовый ящик.
 
Помогите Ладошкам стать лучше своей поддержкой.

Хочешь футболку?
Хочешь? Жми - узнаешь
Поиск по сайту и книгам с помощью Google™:
  поиск и обсуждение книг, новых, старых, лучших, советы других и ваши мнения - на ФОРУМЕ САЙТА "Книги, книги, и другие книги".
Регистрация товарного знака в Украине patent.km.ua.
Telephones, address and opening times for shops, post and banks in the UK
 
 

 
те, кто брал читать эту книгу, также брали следующие книги:
Правый глаз коменданта
Фрэнсис Брет Гарт
 15 кб  9 кб

Изречения и правила
Максим Горький
 2 кб  1 кб

Тэнкфул Блоссом
Фрэнсис Брет Гарт
 85 кб  47 кб


Et-Tawhid
Рене Генон
 6 кб  4 кб

Дуэль в океане
Константин Михайлович Станюкович
 28 кб  17 кб

Слабое сердце
Федор Михайлович Достоевский
 58 кб  33 кб

Вор
Леонид Андреев
 24 кб  14 кб

Паутина
Александр Амфитеатров
 268 кб  152 кб


Кловис Дардантор
Жюль Верн
 296 кб  160 кб

Племянница стрелка Гарри
Фрэнсис Брет Гарт
 63 кб  36 кб

Газават
Лидия Чарская
 301 кб  168 кб

Коляска
Николай Васильевич Гоголь
 17 кб  10 кб

Давид
Вильгельм Кюхельбекер
 131 кб  75 кб


Возможны варианты
Леонид Нетребо
 7 кб  5 кб

Рыбья карта
Сергей Владимирович Диковский
 8 кб  5 кб

1001 избранный советский политический анекдот
- без автора -
 153 кб  89 кб

Волнения Рыжика
Альфонс Доде
 8 кб  6 кб

Две елки
Лидия Чарская
 4 кб  3 кб


Чрезвычайное проишествие
Аркадий Стругацкий
Борис Стругацкий
 20 кб  12 кб

Чорт
Александр Амфитеатров
 25 кб  15 кб

А вы знаете, что:


в этом разделе еще не голосовали ни за одну новость...

поддержите
Ладошки
 
Рейтинг Ладошек: КПК, мобильность, коммуникаторы, смартфоны, гаджеты, высокие технологии Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона Поддержите Ладошки: Как поддержать сайт?
Использование материалов сайта разрешено только при наличии
гиперссылки на страницу Ладошек без блокировки индексации
реклама на сайте    Andrew Nugged © 2000-2015