пишите нам 
Ладошки: КПК, Коммуникаторы, Смартфоны, Windows Mobile, Symbian, Palm OS PDA и гаджеты
Ладошки: КПК, Коммуникаторы, Смартфоны, Windows Mobile, Symbian, Palm OS PDA и гаджеты
Ладошки: КПК, Коммуникаторы, Смартфоны, Windows Mobile, Symbian, Palm OS PDA и гаджеты
Ладошки к Солнцу! Ладошки: КПК, Коммуникаторы, Смартфоны, Windows Mobile, Symbian, Palm OS PDA и гаджеты
 

Приветствуем на Ладошках!

Ладошки, у меня РАНЧИК РОДИЛСЯ! :-) ... Уважаемые давние поклонники и посетители Ладошек! Я запускаю коммьюнити-сайт, новый проект, а вы все, будучи https://www.facebook.com/run4iq Бег для интеллектуалов. Бег для интеллекта. Бег "за" интеллектом. Он сам не придёт ;-) Ранчик родился! Андрей AKA Andrew Nugged Ладошки служат как архив программ для Palm OS и Poclet PC / Windows Mobile и разрешённых книг с 15 окрября 2000 года.
 
Электронная библиотека для КПК: информация о книге
лучшие книгипопулярные книги • новые книги за сегодня, за 3 дня, за 7 дней
книги по жанрукниги по автораминформация о библиотеке
простые анонсы новых книг на email ежедневно или раз в неделю


Вакцинація як контроль за народжуваністю. Щеплення від життя



автор книги:

- без автора -
об авторе подробно



жанр книги:

Медицина
Политика
Документы


добавлена:
12.08.2009





- «     оценка: 5 (1 чел.)     » +
1   2   3   4   5
«хуже     ваша оценка     лучше»
скачать для Palm OS

PDB
размер: 8 Кб

скачать для Pocket PC

TXT
размер: 5 Кб

о книге:


Епопея з вакциною КаКа та пов’язані з нею факти, порушення та наслідки схиляють до думки, що може йтися про стерилізацію більшої частини репродуктивного населення України. Такий собі новітній геноцид. На користь цієї версії свідчить як те, що ця вакцинація була інспірована поза межами України, так і те, з яким нахрапом її лобіювали та продовжують лобіювати чиновники Всесвітньої організації охорони здоров’я, ЮНІСЕФ та особливо вітчизняне Міністерство охорони здоров’я.

Вакцинацію розпочали, незважаючи на протести провідних імунологів та інфекціоністів України, про що неодноразово писало «Дзеркало тижня».

Тему з приводу порушень законодавства, лобіювання вакцинації з боку Головного санлікаря України Миколи Проданчука та його заступника Людмили Мухарської, про сумнівну необхідність такої вакцинації, а також про застереження щодо додаткової вакцинації українців добре висвітлив Сергій Дібров в серії журналістських розслідувань щодо вакцинації: «Кто стоит за «КаКой»: журналистское расследование», Операция «КаКа»: нестыковки, подлог, ложь, дезинформация та інших. За що ми всі повинні йому дякувати.

Ці статті Сергія Діброва наштовхнули мене на думку надати додаткову інформацію щодо вакцинації в світі та роль у подібних кампаніях міжнародних організацій, особливо ВООЗ та ЮНІСЕФ.

Андрій Швайнога

отрывок из произведения:


...За 30 років з моменту створення ЮНІСЕФ (Дитячий фонд ООН) перетворився з організації з допомоги дітям (забезпечення продуктами, питною водою та медичним захистом) в один зі стовпів міжнародного контролю за народжуваністю та депопуляції Землі. ЮНІСЕФ працює в цьому напрямку разом з Всесвітньою організацією здоров’я і Фондом ООН з народонаселення (UNFPA). Про це можна почитати в дослідженні Вініфріда Прествіча (Winifride Prestwich) UNICEF: guilty as charged.

Близько двох десятиліть науковці, правозахисники, Католицька церква звинувачують ЮНІСЕФ та ВООЗ в спланованих кампаніях зі стерилізації населення в окремих країнах світу за допомогою вакцинації проти різних хвороб.

Так, з початку 90-років ВООЗ координувала масові кампанії з вакцинації проти правця в низці країн, серед яких були Нікарагуа, Мексика та Філіпіни. В жовтні 1994 року Всесвітня католицька організація Human Life International отримала інформацію від своєї мексиканськї філії Comite’ Pro Vida de Mexico. В зв’язку з підозрою щодо вакцинації та її наслідків, кілька екземплярів вакцини вірішили перевірити. Виявилось, що вони містили людський гормон хоріонічний гонадотропін (hCG), який виробляється в організмі жінки для збереження вагітності.

Даний гормон «повідомляє» організм жінки про те, що вона вагітна, і спричиняє виділення інших гормонів для прикріплення заплідненої яйцеклітини до стінок матки. Проте, як відзначають автори дослідження, при внесенні до організму даного гормону в поєднанні з протиправцевим анатоксином, організм виробляє антитіла не тільки до правця, але й до гормону hCG. В цьому випадку організм сприйматиме цей гормон як чужорідне тіло та атакуватиме його. Очевидно, це призведе до того, що жінка не зможе завагітніти.

Human Life International зазначає, що в Мексиці вакцинацію проти правця провели тільки жінкам віком від 15 до 45 років (дітородний вік). Викликає питання: чому прививали тільки жінок? Хіба чоловіки не можуть заразитись правцем? Як стверджують дослідники, 70% випадків правця трапляються саме з чоловіками.

Цікаво, що вакцину прописували в неймовірних дозах: 5 разів протягом 3 місяців і рекомендували знову ж таки тільки жінкам репродуктивного віку. Багато жінок після такої вакцинації отримали кровотечі та викидні. В Таїланді теж використовували вакцину проти правцю, якою прививали вагітних жінок і яка спричинювала викидні протягом 24 годин...

Отзывы о книге

Ваше мнение будет первым.



 

Чтобы писать комментарии вам нужно
авторизоваться (войти) или зарегистрироваться
 

Скоро конкурс с призами! Подпишитесь: и узнайте, а также получайте ежедневный или еженедельный дайджест новостей, анонсов программ под ваш КПК, акций сайта на ваш почтовый ящик.
 
Помогите Ладошкам стать лучше своей поддержкой.

Хочешь футболку?
Хочешь? Жми - узнаешь
Поиск по сайту и книгам с помощью Google™:
  поиск и обсуждение книг, новых, старых, лучших, советы других и ваши мнения - на ФОРУМЕ САЙТА "Книги, книги, и другие книги".
Регистрация товарного знака в Украине patent.km.ua.
Telephones, address and opening times for shops, post and banks in the UK
 
 

 
те, кто брал читать эту книгу, также брали следующие книги:
Солнечные врата
Рене Генон
 4 кб  3 кб

Тяжелое занятие
Аркадий Аверченко
 3 кб  2 кб

Прощание
Леонид Добычин
 6 кб  4 кб


«Организация левой печати — наша задача»
Максим Горький
 64 кб  36 кб

Понятие о Боге (в защиту философии Спинозы)
Владимир Сергеевич Соловьев
 38 кб  22 кб

Когда отступает цынга
Сергей Владимирович Диковский
 9 кб  6 кб

В море
Антон Павлович Чехов
 5 кб  3 кб

Герцог над зверями
Лидия Чарская
 8 кб  5 кб


Алые паруса
Александр Грин
 102 кб  59 кб

Рассказ о колоколе
Аркадий Аверченко
 6 кб  4 кб

ВИННИ ПРУХ И ВСЁ ВСЁ? ВСЁ!
Константин Матухно
 169 кб  97 кб

Аполлон
Аркадий Аверченко
 5 кб  4 кб

Соединение и перевод четырех Евангелий
Лев Толстой
 572 кб  315 кб


Пока молчат оракулы
Владимир Ильин
 362 кб  203 кб

500 лет до Катастрофы
Владимир Ильин
 208 кб  116 кб

Власть молнии
Олег Авраменко
 684 кб  373 кб

Кодекс України про адміністративні правопорушення
- без автора -
 219 кб  84 кб

Легенды о совестном Даниле
Николай Лесков
 26 кб  16 кб


Мягкие зеркала
Сергей Павлов
 356 кб  196 кб

Хлопотливая нация
Аркадий Аверченко
 4 кб  3 кб

А вы знаете, что:


в этом разделе еще не голосовали ни за одну новость...

поддержите
Ладошки
 
Рейтинг Ладошек: КПК, мобильность, коммуникаторы, смартфоны, гаджеты, высокие технологии Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона Поддержите Ладошки: Как поддержать сайт?
Использование материалов сайта разрешено только при наличии
гиперссылки на страницу Ладошек без блокировки индексации
реклама на сайте    Andrew Nugged © 2000-2015